top of page

Gratis Webbinar:

Så blir du säker som chef!

Fem vägar till kraft & mod

med Maria Gerlofson

kvinna hjälte på topp.jpg

Bli säkrare som chef - gratis webbinarium! 

Vill du känna dig mer trygg i din roll som chef? Önskar du att det vore lättare att ta svåra samtal, sätta gränser och vara tydlig? Vill du hitta ditt sätt att leda på, utan stress och grubblande? 

Då är du inte ensam. Många kvinnliga chefer jag möter längtar efter en större säkerhet i sin chefsroll.

I detta webbinarium får du verktyg du kan använda direkt och tips som hjälper dig att hitta din styrka och din stil i ledarskapet. 

Under webbinariet berättar jag även om Brave Boss – Kvinna och ledare – ett unikt program för kvinnliga chefer, där du får stöd, professionell coachning, smarta verktyg, inspiration och ett stöttande chefsnätverk. 

Om du har problem att anmäla dig kan du maila maria@gerlofson.se och skriva när du vill vara med.  

    
Anmäl dig till den 3 juni 12 - 13
 

Fästpunkt 1

Vad säger kunder om Maria?

"Under modkursen har jag gjort många upptäckter. Hur jag, till exempel, kan uppfattas som modig professionellt, men är en riktig fegis i privata relationer. Och hur det kan hjälpa att försöka vara modig i en massa situationer. Det är som att få tillgång till en ny superkraft.

Maria är en duktig lärare. Upplägget är utmärkt, med korta filmer och roliga, tänkvärda övningar som får dig att se nya sidor av dig själv."

- Emma Stenström, Forskare och lärare vid Handelshögskolan i Stockholm

"Detta är en kurs man blir glad av. Glädje är främjande för modet och Maria utstrålar verkligen glädje och entusiasm i kursens filmavsnitt.

Kursens inspirerande instruktioner och tankeövningar där man uppmanas att reflektera har gett mig nyttiga insikter. "

- Carina Meurlinger, Agil coach

"En coachning som ger effekt. Maria är ärlig och ställer frågor som du behöver höra och ge svar på. Helt suverän helt enkelt."

- Brita Krottler, marknadskoordinator

Maria Gerlofson, Act and grow-4.jpg

Jag, Maria Gerlofson, är professionell coach och författare till boken Mod – stå upp för dig själv och Drömchef eller stressmakare – 9 vägar till hållbart ledarskap. Jag driver företaget Act and Grow, där jag coachar och håller workshops i mod, ledarskap och hållbart arbetsliv. 

Utvecklingsprogrammet för kvinnliga chefer Brave Boss startar 5 september 2024. 


Tidigare var jag chefredaktör på tidningen PS! om personlig utveckling & psykologi, som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach och krönikör i Tidningen Hälsa och bokredaktör i Tidningen Chef. Jag har även arbetat som dramapedagog och improvisationsskådespelare. 
Mitt fokus är att stärka kvinnliga chefer och entreprenörer att ta mer plats, sätta sunda gränser, stressa mindre och må bättre. 

Att verkligen få använda hela sin potential, bortom fördomar, vanor och begränsningar.

bottom of page