top of page
shutterstock_529459435.jpg

Är du på väg att springa in i väggen? 

Välkommen på gratis webbinar för stressade kvinnor!

Mindre stress & mer glädje i fem steg

Stanna upp, andas och sakta ner. Du hinner inte mer för att du stressar. Snarare är det tvärtom! Ta dig tid att lyssna på fem steg till mindre stress så får du mer gjort och mår bättre sen.

 

Jag bjuder på en timmes gratis webbinar för stressade kvinnor.

Jag berättar om verktyg, attityder och övningar du kan använda för att minska din stress.  Jag ger dig de fem stegen och några enkla verktyg du kan använda direkt. Jag informerar också kort om min kurs Mindre Stress & mer glädje.

Detta får du:

  • Tips på hur du kan förändra din situation

  • Lära dig hur du gör för att acceptera det du inte kan göra något åt

  • Verktyg för att lugna stressande tankar nu

  • Veta hur dina värderingar påverkar din stressnivå

  • Hjälp att hitta den bästa återhämtningen för dig

Anmäl dig nu!

Fästpunkt 1
Maria Gerlofson, Act and grow-4.jpg

Jag Maria Gerlofson är coach och handledare i stresshantering med ACT – acceptance and commitment therapy, en evidensbaserad metod. Jag stöttar kvinnor att våga mer och stressa mindre, genom coachning och workshops.

Jag har även kurser i stresshantering ute på olika arbetsplatser. De brukar vara väldigt populära och ge goda resultat.

Här är vad några kunder sagt

"Kursen har betytt så mycket för mig – jag har fått tillbaka mitt minne och mitt lugn. Jag tror jag var på väg in i väggen tidigare, men nu är jag på rätt väg igen. Jag har fått mycket bättre fokus på jobbet och får mer gjort fastän jag arbetar mindre."

"Jag låter bli att fokusera på fel tankar. Jag har blivit påmind om att jag verkligen måste ta mig tid för mindfulness och avslappning, och jag har fått tips om hur jag kan göra detta. Maria är tydlig varm och inspirerande."

"Nu tänker jag mer på att vara närvarande i nuet generellt. Jag är lugnare Jag har blivit bättre på att låta vissa saker vänta, att inte alltid försöka hinna allt på en gång. Maria är en erfaren och kunnig lärare."

bottom of page