top of page

Fem fällor för kvinnliga chefer

Och hur du undviker dem!

kvinna gallaer färg.png

Bli säkrare som chef - gratis webbinarium! 

Känner du igen dig i att du är en duktig flicka, prestationsprinsessa eller att du lider av bluffsyndrom? Har du höga krav på dig själv, jobbar hårt, men blir sällan nöjd med dig själv och din prestation? Jobbar du väldigt mycket utan att hinna stanna upp? 

Då är du inte ensam! Jag möter så många kvinnor som är väldigt kompetenta och drivna chefer men som ändå har svårt att bli nöjda med sig själva och sin prestation. Jag har också själv varit en sådan chef. Jag tyckte det var svårt att börja leda tidigare kollegor, att det var jobbigt med konflikter och svåra samtal. Jag stod inte riktigt upp för mina idéer gentemot ledningen och grubblade ofta på kvällarna vad jag kunnat göra annorlunda. Allt det ändrades när jag fick verktyg av en klok coach som stöttade mig att landa i mitt ledarskap. 

På webbinariet går vi igenom fem vanliga beteenden och tankefällor som jag ofta möter hos kvinnliga chefer. Vi pratar också om hur du kan undvika dem. Webbinariet är gratis och sänds vid tre olika tillfällen på lunchen: kl 12.00- 13.00. När du skiver upp dig här kommer du få en länk till Zoom och en påminnelse om när de är.  Nu bara ett tillfälle kvar! Den 5 mars! 

I 45 minuter pratar jag om osunda beteenden och tankefällor som gör dig stressad, missnöjd och grubblande. Du får veta vad du behöver för att blir säkrare och lugnare som chef och hur du finner prestationsglädje i stället för prestationshets. Därefter finns utrymme för frågor och samtal för de som vill vara kvar en stund. Jag kommer även berätta om min kommande kurs Brave Boss - Kvinna och ledare.  

 
Vi skickar ut en inspelning till alla som är anmälda. Så om du vill vara med, men inte kan, anmäl dig ändå så får du inspelningen i din mail! Vi ses på zoom kl 12-13. Välj datum här nere.

Välkommen!

OBS! När du anmält dig kan du få ett mail om att du måste bekräfta din mail för att skriva upp dig på mitt nyhetsbrev. Du behöver trycka på "Confirm your e-mail" för att få länken till webbinariet. Du kan sedan avsluta din prenumeration när du vill. Men förstås även fortsätta för att få verktyg, erbjudanden och tips! 

Fästpunkt 1

Vad säger kunder om Maria?

"Under modkursen har jag gjort många upptäckter. Hur jag, till exempel, kan uppfattas som modig professionellt, men är en riktig fegis i privata relationer. Och hur det kan hjälpa att försöka vara modig i en massa situationer. Det är som att få tillgång till en ny superkraft.

Maria är en duktig lärare. Upplägget är utmärkt, med korta filmer och roliga, tänkvärda övningar som får dig att se nya sidor av dig själv."

- Emma Stenström, Forskare och lärare vid Handelshögskolan i Stockholm

"Detta är en kurs man blir glad av. Glädje är främjande för modet och Maria utstrålar verkligen glädje och entusiasm i kursens filmavsnitt.

Kursens inspirerande instruktioner och tankeövningar där man uppmanas att reflektera har gett mig nyttiga insikter. "

- Carina Meurlinger, Agil coach

"En coachning som ger effekt. Maria är ärlig och ställer frågor som du behöver höra och ge svar på. Helt suverän helt enkelt."

- Brita Krottler, marknadskoordinator

Maria Gerlofson, Act and grow-4.jpg

Jag, Maria Gerlofson, är professionell coach och författare till boken Mod – stå upp för dig själv och Drömchef eller stressmakare – 9 vägar till hållbart ledarskap. Jag driver företaget Act and Grow, där jag coachar och håller workshops i mod, ledarskap och hållbart arbetsliv. 

Min utvecklingsprogram för kvinnliga chefer Brave Boss startar 21 mars 2024. 


Tidigare var jag chefredaktör på tidningen PS! om personlig utveckling & psykologi, som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach och krönikör i Tidningen Hälsa och bokredaktör i Tidningen Chef. Jag har även arbetat som dramapedagog och improvisationsskådespelare. 
Mitt fokus är att stärka kvinnor att ta mer plats, sätta sunda gränser, stressa mindre och må bättre. 

Att verkligen få använda hela sin potential, bortom fördomar, stereotypa vanor och hämningar.

bottom of page