top of page
kvinna hopp berg.jpg

Stå upp för dig själv – Lev modigt

Välkommen på gratis webinar!

Stå upp för dig själv – Lev modigt

Har du sagt ja fast du velat säga nej flera gånger senaste månaden? Undviker du ofta att ta upp sådant som är viktigt för dig? Skjuter du upp dina egna drömmar och behov för att du blir uppslukad av andras? Är det dags att tuffa till dig och skaffa dig mer mod? Att sluta anpassa dig och känna in, utan istället stå upp mer för dig själv, dina drömmar, behov och värderingar.  

Då är det här ett webinar för dig. 💪

 

Du får veta hur du kan träna upp ditt mod och övervinna hinder. Jag berättar om metoden jag arbetat fram under många år för att öka mod hos främst kvinnor.
Du får tips, verktyg och inspiration. Vi pratar om lyckan och självrespekten du får när du vågar mer.

I 45 minuter pratar jag om hur självkritik kan minska och självkänsla öka när du tränar upp ditt mod. Därefter finns  utrymme för frågor och samtal för de som vill vara kvar en stund.  

 
Vi skickar ut en inspelning till alla som är anmälda. Så om du vill vara med, men inte kan, anmäl dig ändå så får du inspelningen i din mail!
Webinariet är på zoom.

Välkommen!

Anmäl dig nu!

20 April kl 19.00
Fästpunkt 1
Maria Gerlofson, Act and grow-4.jpg

Jag, Maria Gerlofson, är professionell coach och författare till boken Mod – stå upp för dig själv och Drömchef eller stressmakare – 9 vägar till hållbart ledarskap. Jag driver företaget Act and Grow, där jag coachar och håller workshops i mod, ledarskap och hållbart arbetsliv. 

Min utvecklingsprogram för kvinnor Be Brave - Lev modigt startar igen 25 april. 


Tidigare var jag chefredaktör på tidningen PS! om personlig utveckling & psykologi, som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach och krönikör i Tidningen Hälsa och bokredaktör i Tidningen Chef. Jag har även arbetat som dramapedagog och improvisationsskådespelare. 
Mitt fokus är att stärka kvinnor att ta mer plats, sätta sunda gränser, stressa mindre och må bättre. 

Jag fick en ny superkraft och livsbejakande mod!

"Under kursen har jag gjort många upptäckter. Hur jag, till exempel, kan uppfattas som modig professionellt, men är en riktig fegis i privata relationer. Och hur det kan hjälpa att försöka vara modig i en massa situationer. Det är som att få tillgång till en ny superkraft.

Maria är en duktig lärare. Upplägget är utmärkt, med korta filmer och roliga, tänkvärda övningar som får dig att se nya sidor av dig själv."

- Emma Stenström, Forskare och lärare vid Handelshögskolan i Stockholm

"Detta är en kurs man blir glad av. Glädje är främjande för modet och Maria utstrålar verkligen glädje och entusiasm i kursens filmavsnitt.

Kursens inspirerande instruktioner och tankeövningar där man uppmanas att reflektera har gett mig nyttiga insikter. Det område jag vill agera mer modigt inom handlar om arbetsrelaterade situationer där jag behöver öva på att utrycka mig tydligare och stå upp för det jag tror på.

Formatet med en webbkurs passar mig utmärkt. Att kunna styra takten själv är värdefullt i en tillvaro som inte alltid låter sig planeras.

Jag rekommenderar varmt denna kurs till alla som vill öka sitt sunda livsbejakande mod!"

- Carina Meurlinger, Agil coach

bottom of page