top of page

Acerca de

Team Meeting

Hantera stressen smart – evidensbaserad kurs

För att vi ska kunna fungera bra på jobbet och i livet behöver vi kunna hantera den stress som finns. Ofta skapar vi extra stress genom att i en redan stressig situation tänka på och prata om hur jobbigt det är, i stället för att rikta fokus mot det vi kan påverka.

Vi lockas också ständigt att flytta vårt fokus, så att vi blir alltmer splittrade och ineffektiva. Vår hjärna fokuserar dessutom mest på problem och svårigheter fast vi kommer längre genom att titta på möjligheter och det vi kan påverka. Allt detta kan vi ändra på!

 

I kursen får du verktyg att ha kvar fokus, vara mer i balans och kunna jobba och leva smart och hållbart. Jag använder den evidensbaserade metoden ACT, Acceptance & Committment therapy och mindfulness samt aktuella verktyg i självledarskap.

 

Kursen har visat sig minska den negativa stressen och öka hälsan hos deltagarna. Att investera i det som förebygger stress lönar sig. En personal som är sjukskriven kostar mycket pengar och skapar lidande för individen och oro i teamet.

Jag har hållit kursen på företag, myndigheter, i skolor och för personal inom socialtjänst och äldreomsorg. Innehållet anpassar jag självklart till deltagarna och deras arbete

 

I stresskursen ingår: 

  • 5 x 2 timmar, digital eller på plats

  • Webbkurs i stresshantering 

  • Pdf med allt vi pratat om

Investering: 50 000:-, plus moms, för upp till 14 personer, utöver det, 1000:- extra per deltagare.

Boka genom att maila till maria@gerlofson.se

bottom of page