top of page

Acerca de

kvinna hjälte på topp.jpg

Bli säker, tydlig och trygg i ditt ledarskap
Gå kursen Brave Boss - Kvinna och ledare! 

En helt ny kurs för kvinnor som vill landa i sitt ledarskap! Nästa kursstart 5 september! 

Det här en exklusiv kurs för dig som vill hitta balans, ta plats och vara trygg och säker som ledare.

Du vill helt enkelt bli en bättre chef. Du vill träna dig i att bli mer tydlig och rak, istället för att vara så "snäll" att ingen tar dig riktigt på allvar. Du vill kunna sätta fler tydliga gränser så att du får tid att jobba med det du faktiskt ska göra, istället för att ständigt vara tillgänglig för alla frågor. Du vill vara en varm och juste ledare, utan att folk utnyttjar det. Du vill vara en närvarande vän/partner/förälder när du är ledig, istället för att mest tänka på jobbet hela tiden. Du vill känna att du äntligen har kontroll!

Du vill slippa känslan av att vara en bluff - att någon kanske kommer på att du egentligen inte kan någonting och inte är värd att leda andra.

När kursen är klar är du en modig hållbar chef som är bekväm med att fatta beslut, vara tydlig, sätta gränser och tänka nytt. 

Du tänker att du inte ska gå en kurs nu eftersom du inte har tid, din organisation nog inte har råd eller att det är genant att be om det. 

MEN – Det är just nu du ska ta steget mot ett modigt & hållbart ledarskap!

Kursen startar med en halvdags digital workshop den 5 september. Efter den har vi sju digitala workshops och gruppcoachning på två timmar vardera. Du får lyfta utmaningar med en professionell coach och dela erfarenheter med en liten exklusiv grupp med kvinnliga chefer.

Vi blir en mindre grupp för att kunna odla tillit och ge förtroenden. Efter kursen blir ni hedersmedlemmar i mitt nystartade nätverk för kvinnliga modiga chefer.

Jag har själv varit chef och vet vilka tuffa utmaningar som kan finnas. Jag har stressat, ältat och tänk på jobbet på kvällar, nätter och semestrar. Men jag har också varit en modig chef som tagit tag i utmaningar och lärt mig ledarskap, både i praktiken och teorin. 

Premiär!!! Det är första gången kursen går! Ansök om att få komma med i pilotgruppen till intropriset på 15 000:- plus moms! (inklusive moms om du betalar privat)

Maila maria@gerlofson.se  nu för att vara garanterad en plats!

Läs mer här!  
 

bottom of page