top of page

Acerca de

Peka penna och finger på dokument

Vem pratar du med som chef? Vem ser till att du leder åt rätt håll – på rätt sätt?

Att vara chef är ofta ett ensamt jobb. Det kan vara svårt att diskutera svårigheter, problem och utmaningar med kollegor eller din egen chef. Och vem vill berätta för chefen att något är svårt eller till och med obehagligt?

I coachning stöttar jag chefer att våga vara chefer. Jag hjälper dig att leda hållbart och modigt. Det innebär att du gör det som forskningen vet förebygger stress och som skapar effektiva, välmående och innovativa team. Jag använder ofta den checklista för hållbara ledare som finns i min bok Drömchef eller Stressmakare? – 9 vägar till hållbart ledarskap”

 

Coachpaket för framtiden

  • 10 träffar på en timme vardera

  • Möjlighet att maila frågor och funderingar mellan träffarna

  • Webbkurs i stresshantering

  • Checklista för hållbart ledarskap

  • Boken Drömchef eller stressmakare – 9 vägar till hållbart ledarskap, av Maria Gerlofson

Investering 30 000:- plus moms

När jag själv var chef hade jag stor glädje att diskutera min roll med en coach. Jag fick hantera uppsägningar, konflikter i teamet, ilska och utmaningar med min egen chef. Jag har varit chef i en verksamhet som växt och en som fick läggas ner. Jag har haft stressad personal, och folk som skrikit åt mig, och andra som beundrat mig.

 

Mestadels har jag haft underbara och kreativa medarbetare och fantastiska chefer. Både då och i de svåra lägena var det livsviktigt att ha någon att prata med. Det hjälpte mig att bli en bättre chef och ledare och att må bättre och undvika väggen. Och allt det ledde förstås till bättre resultat. Investeringen i coachning fick min arbetsgivare tillbaka direkt, i bättre prestation och ökat välmående. 

 

Vill du ha kortare eller längre coachning? Maila maria@gerlofson.se så hittar vi ett upplägg som passar dig.

shutterstock_170629502.jpg
bottom of page