top of page
Maria Gerlofson, Act and grow-1.jpg

Är det dags att du prioriterar dig själv?

Skaffa Coachpaketet och börja resan till mer mod, balans och glädje.

Det är svårt med förändring – det vet alla som försök. Därför är det klokt att ha en coach. Själv hade jag aldrig kommit dit jag är nu, utan stödet av terapeuter och coacher. Vi är många som har svårt att be om hjälp och visa oss sårbara och svaga. Men om du vågar sträcka ut en hand och skaffa dig stöd i din egen utveckling blir allt så mycket lättare än när du ska gå själv.

För visst går det lättare när du har någon att bolla med, som ger dig deadlines och som du behöver visa dina framsteg för?

När jag coachar dig hjälper jag dig att nå dina mål och att lyckas med förändring mycket lättare, smartare och snabbare än om du skulle försöka själv. Jag håller dig undan från självkritiken och leder med varm hand bort dig från dina vanliga fallgropar. Jag ser till att ditt mål verkligen är ditt och att du blir tydlig med vart och vad du vill.   

Maria Gerlofson, Act and grow-7.jpg

Ditt coachpaket

Du får allt detta för 10500:– inklusive moms för privatperson, exklusive moms för företag.

Nyfiken – boka 30 minuters utforskande samtal med mig, helt gratis!

Som coach anses jag vara tydlig, empatisk och klok. Jag blandar gärna allvar med humor och hjälper dig att se på dig själv med nya snälla ögon.

Jag kan ibland gå ur min coachroll och blir handledare. Då delar jag med mig av min kunskap om människors beteenden och behov utifrån aktuell forskning om psykologi, ledarskap och hjärnan. Om du är superstressad när vi startar upp, kan vi börja med stresshantering.

 

Terapi eller coachning?

Jag jobbar med coachning och inte terapi. Det innebär att jag fokuserar mer på vad du vill framåt och vad du behöver göra och förändra för att leva det liv du vill ha. En coach fokuserar på styrkor och det som fungerar och stöttar dig i att hitta din egen inre kraft och kunskap.

bottom of page