top of page

Få en kreativ nystart hösten 2024! Välkommen på workshop


Hur vill du ha din höst? Vad vill du ska hända? Vad längtar du efter? Vad behöver du?

Jag öppnar nu mitt hem för att tillsammans med en grupp kvinnor skapa visioner för hösten 2024 och framåt. Tanken är att stötta och peppa varandra i en workshop för att få den höst du vill ha. Att du inte bara blir som en flipperkula som studsar runt utifrån andras önskningar och behov. Du styr eftersom du har en tydlig riktning!

Under en heldag gör vi olika övningar, meditationer, lekar och kreativa uppgifter för att skapa visionen för din bästa höst. Efter dagen kommer du ha en plan för resten av året och kanske mer, du har en tydligare bild av vad du faktiskt vill och du har fått tid att skratta, reflektera och skapa.

Du jobbar med dina egna drömmar, mål och visioner. Vi gör övningar tillsammans och enskilt. Är det fint väder jobbar vi även ute och tar ett dopp i poolen eller havet och kanske en promenad i skogen.

Jag blandar övningar från min långa erfarenhet från coachning, kreativt skrivande, dramapedagog, improvisationsteater och Stresshantering med ACT.

Vi ses 16 augusti 9.30 - 16.00 i Spillersboda, utanför Norrtälje.

Du kan se detta som fortbildning, personlig utveckling och stresshantering i ett och be din arbetsgivare betala. Då behöver du inte heller ta ledigt.

Du tar dig hit med SL-buss eller bil. Vill du vara kvar över natten tipsar jag gärna om ställen att övernatta på i närheten.


Pris 875:- inklusive moms ( 700:- exklusive moms)


Då ingår workshop, fika och lunch.


Du skickar en intresseanmälan till mig senast 5 augusti på mail: maria@gerlofson.se

För att vara garanterad en plats bokar du föstås tidigare.

Om vi inte känner varandra innan berätta gärna lite om dig när du kollar om det finns plats kvar! maria@gerlofson.se

ความคิดเห็น


bottom of page