top of page

Äntligen tid att tänka – Coachstugan för chefer och företagare

Uppdaterat: 2 apr.


Välkommen till min lilla coachstuga. Hit kan du komma en eller flera dagar för att få tid till reflektion, utveckling, vila och naturupplevelser.


Du hyr stugan för 1500:- plus moms per dygn. Då ingår boende, lakan, handduk och reflektionsfrågor som hjälper dig att fundera på vad som är viktigt för dig, vad du vill och vad du behöver.

Du som är chef kan köpa till boken Drömchef eller stressmakare – 9 steg till hållbart ledarskap. Då använder du tiden till att reflektera över ditt ledarskap.


Du kan boka till coachning som vi gör i en annan stuga som kallas ateljén eller på en lugn promenad i skogen eller på grusvägarna. Det kostar 1500:- per timme plus moms.

Behöver du bolla en fackboksidé kan du göra det för samma pris.


Paketpris! Två nätter + 2 timmars coachning 4 500:- plus momsCoachstugan hyrs enbart ut på vardagar och betalas i förväg. Du står själv för mat, det finns kyl med frysfack, en platta och micro. Tanken är att den ska användas till reflektion med hjälp av material du får av mig och med coachning om du lägger till det.

Stugan ligger i Spillersboda, en dryg timme från Stockholm. Det finns fantastiska skogar, knappt trafikerade vägar och tillgång till bad från brygga. Du kan också låna en enkel cykel.

Det finns året-runt öppen affär och sl-buss.


Är du intresserad? Maila maria@gerlofson.se
Jobba från bryggan?Promenera vid havet eller skogen?


Sitt inne och reflektera


Laga enkel mat i lilla köket.


Få tid att fundera på ett sätt som tar dig framåt istället för att älta tack vare coachning och handledning! Välkommen till mig! maria@gerlofson.se


Comments


bottom of page